Vind stort med din tilmelding

Vores konkurrence byder på en række unikke præmier, som du ikke finder andre steder. Førstepræmien er en luksuriøs rejse for to personer til et eksotisk destinationssted, hvor du kan nyde smukke omgivelser og slappe af i komfortable omgivelser. Derudover har vi en række andre fantastiske præmier, såsom en topmoderne smartphone, et hjemmeunderholdningssystem og et gavekort til en eksklusiv restaurant. Uanset om du vinder førstepræmien eller en af de andre fantastiske præmier, kan du se frem til at modtage en helt unik oplevelse, som du sent vil glemme.

Sådan tilmelder du dig

Det er nemt at deltage. Gå blot til vores konkurrenceside og tilmeld dig og vind. Udfyld de nødvendige oplysninger, og du er klar til at deltage i lodtrækningen om de fantastiske præmier. Alle tilmeldinger modtages indtil den 24. december, så skynd dig at komme med.

Hvad kan du vinde?

Hovedpræmien i denne konkurrence er en brand ny iPad. Vinderen får en topmoderne iPad med hurtig processor, stor skærm og lang batteritid. Derudover kan du også vinde en række andre spændende præmier, såsom gavekort til online-shopping, trådløse høretelefoner og meget mere. Chancen for at vinde er stor, så skynd dig at tilmelde dig konkurrencen. Læs mere om iPad konkurrencer her.

Deltagelse er gratis

Deltagelse i konkurrencen er helt gratis. Der er ingen skjulte gebyrer eller forpligtelser. Alle kan deltage uanset alder eller bopæl. Tilmeldingen er hurtig og nem, og du kan gøre det online på vores hjemmeside. Deltag nu og få chancen for at vinde den fantastiske hovedpræmie.

Tilmeldingsfristen nærmer sig

Tiden går hurtigt, så sørg for at tilmelde dig inden fristen udløber. Det er nemt at deltage – udfyld blot formularen på hjemmesiden, og du er klar til at konkurrere om de fantastiske præmier. Fristen er sat til den 30. juni, så du har stadig lidt tid til at få din tilmelding sendt afsted. Grib chancen og vær med til at vinde stort.

Tidligere vinderes historier

Tidligere deltager Mette Jensen vandt 10.000 kr. i vores konkurrence. “Jeg var så glad, da jeg modtog besked om, at jeg havde vundet. Pengene kom virkelig godt til pas og gjorde det muligt for mig at realisere nogle af mine planer,” fortæller hun. Også Jens Hansen, som vandt 5.000 kr., var begejstret over sin gevinst. “Det var en fantastisk overraskelse. Jeg havde slet ikke regnet med at vinde noget, så det var en rigtig dejlig oplevelse,” siger han.

Sådan øger du dine chancer

For at øge dine chancer for at vinde, er det vigtigt at du følger reglerne for tilmelding nøje. Sørg for at udfylde alle obligatoriske felter korrekt og fuldstændigt. Vær også opmærksom på eventuelle deadlines for tilmelding, da for sen tilmelding kan udelukke dig fra at deltage. Derudover kan det være en fordel at tilmelde dig så tidligt som muligt, da der kan være et begrænset antal pladser. Endelig kan det anbefales at du læser konkurrencebetingelserne grundigt igennem, så du er helt sikker på at opfylde alle kravene.

Hvad gør du, når du vinder?

Hvis du er heldig nok at vinde, er der nogle vigtige ting, du bør gøre. Først og fremmest skal du kontakte arrangørerne af konkurrencen for at bekræfte din gevinst. De vil give dig nærmere information om, hvordan du kan hente din præmie. Husk at have din tilmeldingsbevis klar, så du kan dokumentere, at det er dig, der har vundet. Når du har fået din præmie, er det en god idé at overveje, hvordan du vil bruge den. Tænk over, om du vil beholde den selv eller dele den med familie og venner. Uanset hvad du vælger, så nyd din gevinst og husk at sætte pris på din held.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er præmien, jeg kan vinde?
Præmien er en rejse for to personer til et spændende rejsemål. Vinderen og en ledsager får dækket rejse og ophold i en uge. Præmien er værdi på 20.000 kr. Hvordan kan jeg tilmelde mig konkurrencen?
Du kan tilmelde dig ved at udfylde formularen på vores hjemmeside. Du skal blot indtaste dine kontaktoplysninger og svare på et enkelt spørgsmål. Tilmeldingen er gratis og der er ingen forpligtelser. Hvornår trækkes vinderen?
Vinderen bliver udtrukket den 1. juni og kontaktet direkte. Resultatet offentliggøres også på vores hjemmeside.

Tilmeld dig nu og bliv en af de heldige

Skynd dig at tilmelde dig nu, så du ikke går glip af denne fantastiske mulighed. Når du tilmelder dig, bliver du automatisk en del af konkurrencen, hvor du kan vinde store præmier. Uanset om du vinder eller ej, får du adgang til en række eksklusiv fordele, som kun er forbeholdt deltagere. Så skynd dig at tilmelde dig i dag og bliv en af de heldige, der kan drage fordel af alle de spændende muligheder, vi har at tilbyde.